Avoimet työpaikat


Haluatko työskennellä yrityksessämme, voit laittaa myös vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen: tevo@tevo.fi

Haemme Tevo Lokomon Tampereen valimolle:

LAATU- JA ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Tehtäväsi on toimia asiakasrajapinnassa osallistumalla valimon vaativien tuotteiden laatutoimintoihin ja myynnintukeen. Osaamisen ja kokemuksen karttuessa on hyvä mahdollisuus työtehtävien laajentamiseen. Tehtävä edellyttää teknistä peruskoulutusta (esim. ins.) ja kielitaitoa. Kokemus valmistavan teollisuuden vastaavista työtehtävistä, vientilogistiikasta ja ERP-järjestelmistä on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön lähellä Tampereen keskustaa ja mahdollisuuden kehittää henkilökohtaista osaamista yhtenä Tevo Lokomon ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tevo Lokomolla myyntipäällikkö Timo Norvasto puh 0400-730 433, tai palvelujohtaja Jarmo Lehtonen puh 040 -590 4854.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 15.5.2022 mennessä sähköpostilla: tevo@tevo.fiHaemme TEVO-konserniin vakituiseen työsuhteeseen:

HITSAUSINSINÖÖRIÄ / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Hitsausinsinöörinä sekä projektipäällikkönä toimenkuvaasi tulee kuulumaan hitsausprosessien asiantuntemus, tuotannonohjaus ja laadunvarmistus. Tärkeä osa työtä on konsernin hitsaustoimintojen ylläpito ja kehittäminen standardien mukaisesti, hitsauksen laadunvalvonta sekä työmenetelmien kehittäminen yhteistyössä tuotantotiimin ja johdon kanssa Raahessa sekä Tampereella. Koska teemme vaativien hitsattujen rakenteiden valmistusta mm. ydinvoimateollisuuteen, noudatamme mm. EN-1090 sertifikaattia.

Odotamme sinulta insinöörin koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä IWS-koulutusta, IWE-koulutus katsotaan eduksi. Olet luotettava, jämäkkä, järjestelmällinen ja haluat kehittää toimintaa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa englanniksi. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Teuvo Joensuu, puh. 040 5047 655.

Hakemukset / CV 25.4.2022 mennessä sähköpostiin: teuvo.joensuu@tevo.fiHaemme Konepajalle:

CNC-KONEISTAJIA KARUSELLISORVEILLE JA AARPORILLE

Konepaja valmistaa komponentteja meri-, teräs-, kaivos-, sellu- ja paperiteollisuuden asiakkaille.

- Hakijalla tulee olla työkokemusta koneistuksesta, NC-ohjelmointitaito ja koneenpiirustuksien lukutaito

- Työtehtävät edellyttävät valmiutta vuorotyöhön

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamista konepajan ammattilaisena.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla: pekka.launonen@tevo.fi

Lyhyesti yrityksestä:

TEVO Oy on vuonna 1974 perustettu koneenrakentaja, toimipisteemme ovat Raahessa. TEVO Oy omistaa myös TEVO LOKOMO Oy:n teräs- ja pronssivalimot (Tampereella ja Turengissa).

TEVO konsernin asiakkaita ovat alansa johtavia paperi-, meri- ja terästeollisuuden yrityksiä.