Avoimet työpaikat


Haluatko työskennellä yrityksessämme, voit laittaa myös vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen: tevo@tevo.fiHaemme Tampereelle

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan TevoLokomo Oy:n tuotantotoimintaa. Työtehtävässäsi vastaat tehtaan kokonaisvaltaisesta tuotannon johtamisesta. Sinulla on näyttöä ja kokemusta miten pystyt johtamaan myös Tampereen Hatanpään TevoLokomo oy:n alati kehittyvää, laadukasta sekä tehokasta tuotantoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Teuvo Joensuu, puh. 040 5047655.

Hakemukset 16.10.2021 mennessä: teuvo.joensuu@tevo.fiEtsimme Tampereelle

COLGAR 5-AKSELITYÖSTÖKESKUKSELLE KONEISTAJAA KOLMIVUOROTYÖHÖN

Edellytämme aikaisempaa kokemusta koneistuksesta, vuorotyövalmiutta, sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan.

Arvostamme huolellisuutta, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä halua oppia uusia asioita.

Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja lisätietoja antaa: Rami Lehtinen, puh. 050 5979 669, rami.lehtinen@tevolokomo.fiEtsimme Turenkiin

KARUSELLISORVAAJAA SUOMEN SUURIMMALLE CNC-KARUSELLISORVILLE KAKSIVUOROTYÖHÖN

Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta vaativien kappaleiden valmistuksesta.

KOLOMNA HCH-152 - koneella sorvataan ja jyrsitään kappaleita, joiden maksimihalkaisija voi olla 10000 mm ja -korkeus 5300 mm. Karusellisorvin pöydän kantokyky on 200 tonnia.

Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja lisätietoja antaa: Teppo Salokannas, puh. 050 4204 547, teppo.salokannas@tevolokomo.fi

Haemme nyt

TUOTEKEHITYKSEEN KOKENUTTA SUUNNITTELIJAA

Haemme suunnittelijaa konserniimme konepaja- ja valimotuotteiden koneiden ja osien suunnitteluun ja piirtämiseen, näemme eduksi kaivos- ja maarakennus murskauslaitteiden vahvan tuntemisen.

Tässä tehtävässä pääset mukaan osaksi kone-ja laitetiimimme haastavien tuotekehitysprojektien pariin, osaksi asiantuntevaa porukkaamme. Toimenkuvaasi kuuluvat konseptointi, mekaniikkasuunnittelu sekä erilaiset dokumentaatio ja projektihallinnolliset tehtävät.

Odotamme sinulta vahvaa mekaniikkasuunnittelun osaamista ja kokemusta. Pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana isompaa organisaatiota. Tehtävässä teknisen puolen hallitseminen on tärkeää sekä myös oma halusi kehittyä tuotteiden parissa.

Työskentelet yhteistyössä omien asiantuntijoidemme, toimittajiemme, kumppaneidemme ja tietenkin asiakkaidemme kanssa, varmistaen osaltasi tuotteen laadukkuuden ja kustannustehokkaan valmistettavuuden. Kokemus kansainvälisestä toiminnasta katsotaan eduksi ja omaat hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Toivomme soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi konetekniikan alalta (AMK/DI). Suunnittelutyökaluna käytössämme on NX, SolidWorks CAD –ohjelmistoja, jossa on tärkeää hallita suunniteltavien koneiden ja laitteiden 3D-mallintaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Teuvo Joensuu, puh. 040 5047655, teuvo.joensuu@tevo.fi

Jätäthän hakemuksesi 30.9.2021 mennessä osoitteeseen: tevo@tevo.fiHaemme nyt

INSINÖÖRIÄ KUNNOSSAPITOPALVELUIDEN VETÄJÄKSI

Tehtävään tarvitaan vahvaa selluteollisuuden ammattilaista, jolla on kokemusta ja tietotaitoa selluntuotannon prosesseista ja laiteympäristöistä.

Tehtävässä vastaat Tevo Oy:n kunnossapitoryhmästä ja toimit kunnossapitotiimin esimiehenä. Vastuullasi on itsenäisesti organisoida selluntuotantolaitteiden huolto- ja asennustöitä asiakkaidemme tehtailla paikan päällä. Vastaat samalla projektien myynnistä nykyisille asiakkaillemme sekä teet uusasiakashankintaa. Vastaat myös huolto- ja asennushenkilöporukkaasi kuuluvista työntekijöistä ja tarvittavien lisäpalvelujen alihankinnasta.

Toimimme kansainvälisessä ympäristössä joten projektien läpi vieminen edellyttää matkustamista ja työskentelyjaksoja asiakastehtaillamme Suomessa ja ulkomailla. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Tukenasi on Tevo-konsernin vahva ja monipuolinen konepajaosaaminen, laaja kontaktiverkosto sekä paikan päällä suoritettaviin koneistuksiin erikoistunut ONSITE -yksikkömme edesauttamaan projektien menestyksellistä toteuttamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Teuvo Joensuu, puh. +358 40 5047655

Jätäthän hakemuksesi 30.9.2021 mennessä osoitteeseen: tevo@tevo.fiHaemme Raahen konepajalle:

CNC-KONEISTAJIA KARUSELLISORVEILLE JA AARPORILLE

Konepaja valmistaa komponentteja meri-, teräs-, kaivos-, sellu- ja paperiteollisuuden asiakkaille.

- Hakijalla tulee olla työkokemusta koneistuksesta, NC-ohjelmointitaito ja koneenpiirustuksien lukutaito

- Työtehtävät edellyttävät valmiutta vuorotyöhön

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja mahdollisuuden kehittää osaamista konepajan ammattilaisena.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla: pekka.launonen@tevo.fi

Lyhyesti yrityksestä:

TEVO Oy on vuonna 1974 perustettu koneenrakentaja, toimipisteemme ovat Raahessa. TEVO Oy omistaa myös TEVO LOKOMO Oy:n teräs- ja pronssivalimot (Tampereella ja Turengissa).

TEVO konsernin asiakkaita ovat alansa johtavia paperi-, meri- ja terästeollisuuden yrityksiä. Konsernin henkilöstömäärä on 200, Raahen yksiköiden vahvuutemme on 60 hlöä.