Pronssipotkurit

Toimitamme laivojen ja öljynporauslauttojen Nial-pronssista valettuja kiinteä- ja säädettävälapaisia potkureita. Potkurit suunnitellaan asiakkaan lähtötietojen perusteella tapauskohtaisesti toimimaan optimaalisesti niin suoritusarvojen kuin myös sallittujen melu- ja tärinäarvojen suhteen. Valaminen, koneistus ja hionta suoritetaan Turengin tehtaallamme saman katon alla. Toimittamiemme potkureiden maksimipaino on 33 tonnia ja halkaisija enimmillään 7 metriä, mutta järeän karusellisorvin käyttöönoton myötä TEVO LOKOMO pystyy valmistamaan potkureita aina 10 metrin halkaisijaan ja 60 tonnin valmispainoon asti.

Osa tarjoamaamme palvelua on jo käytössä olleiden potkureiden kunnostus ja korjaus. Olemme myös erikoistuneet ruostumattomasta teräksestä valmistettujen potkureiden kunnostukseen.

TEVO LOKOMOn potkurituotanto on merkittävimpien kansainvälisten luokituslaitosten hyväksymä, kuten ABS, Bureau Veritas, DNV, Germanischer Lloyd, Korean Register ja Lloyd's Register.

Oheisesta linkistä löyty potkureista kertova artikkeli, joka on julkaistu Seatec International Maritime Review 2/2011 lehdessä: http://www.seatec.fi/magazine/683/index.html?p=42 .