Konepaja

Referenssejä TEVOn konepajatoimituksista on kautta maailman ja kansainvälinen edustajaverkostomme on tarpeen mukaan palveluksessanne.

TEVOn laadukkaan konepajavalmistuksen perustana ovat koulutetut ja osaavat ammattilaiset sekä monipuolinen ja kattava konekanta. Lopputuotteiden korkea laatu on TEVOlla tärkein työtämme ohjaava kriteeri.

TEVO käsittelee järeimpiäkin teräksiä

TEVO Oy:llä on lieriömäisten kappaleiden valmistusta varten käytössä pyörivillä työkaluilla varustettu järeä karusellisorvi, jossa pöydän halkaisija on 4,5 m, korkeus yli 2 m ja kantavuus 60 tonnia. Sorvissa on otettu huomioon kaikki tasalämpönormit ja kone tekee huipputarkkaa jälkeä.

Myös järeät pyörityslaitteet, mankelit, jauhekaarihitsauskoneet sekä näiden käyttöön liittyvä osaaminen ovat TEVOn valtteja lieriöiden ja rumpujen valmistuksessa. Vaativia levyt taivutustöitä varten TEVO on hankkinut mm. Wilhelmsburger DWV 50/3700 mankelin, jonka valssausleveys on enimmillään 3700 mm ja levyn paksuus 60 mm.

TEVO valmistaa lieriöitä ja rumpuja asiakkaiden tarpeiden mukaan metrin kokoluokasta ylöspäin sekä kokonaistoimituksina että alihankintana muille konepajoille. Yhtiö palvelee myös lieriöiden suunnittelussa.

Konepajan valmistuskapasiteetti on monipuolinen: tuote-esimerkkejä ovat mm. pölynpoistojärjestelmät, siilot, suodatinpumput, kuoripuristimet, murskaimet, paineastiat ja säiliöt sekä erilaiset vaativat teräsrakenteet.