Vaativat kokoonpanotyöt — alusta loppuun

Koneenrakennuksemme käsittää vaativia levytöitä, monimateriaalihitsauksia ja raskaita metallityöstöjä. Meiltä saatte kokonaisvaltaista ja vuosikymmenten varmuudella toimivaa konepajapalvelua. Ratkaisujemme toimituslaajuus suoritetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti — aina avaimet käteen -toimituksiin saakka.

Teollisuuden tekijä

Konepajavalmistuksemme perustana ovat koulutetut ja osaavat ammattilaiset, sekä erittäin monipuolinen ja kattava konekantamme. Lopputuotteiden korkea laatu on tärkein työtämme ohjaava kriteeri.

Monipuolinen valmistuskapasiteettimme käsittää kaikki konepajatyöt aina järeistä terästyöstöistä ja levyntaivutustöistä suurten konekokonaisuuksien valmistukseen. Valmistamme teollisuudelle eri tarkoituksiin soveltuvia lieriömäisiä kappaleita päivittäin. Olemme valmistaneet yli 300 eri kokoista rumpu-laitetta ja toimittaneet yli 800 kpl levitystelaa yli 30 eri maahan.

Huollamme ja kehitämme

Tarjoamme monipuolisia huoltopalveluita ja ammattitaitoista suunnitteluosaamista. Asiantuntijoidemme avulla on mahdollista, että pystytte pidentämään laitteidenne elinikää ilman kokonaisvaltaista uudistamisen tarvetta.

PALVELEMAMME TOIMIALAT:

• TERÄSTEOLLISUUS
• PAPERI- JA SELLUTEOLLISUUS
• KEMIANTEOLLISUUS
• LAIVANRAKENNUSTEOLLISUUS
• OFFSHORE

ASIAKKAITAMME:

OFFSHORE